- over ons

Mijn naam is Hetty Enning en al ruim 17 jaar gediplomeerd medisch pedicure. Ik houd mij bezig met het oplossen van voetproblemen bij de diabetische, reumatische en de risicovoet. U kunt natuurlijk ook terecht voor een cosmetische pedicurebehandeling, verwijderen van eelt, polijsten van de nagels, drukvrij leggen van een ingroeiende nagel, verwijderen likdoorns, scrubbehandeling, nagels lakken, voetpakking en voetmassage.

Het zal u wel duidelijk zijn dat gezonde voeten de basis van een fit en vrij te bewegen lichaam zijn. Proactief uw voeten laten verzorgen door een gecertificeerd medisch pedicure is dus geen overbodige luxe maar een must voor ieder mens die beroepshalve veel staat of loopt, sport of als patiënt met diabetes, reuma of met risicovoeten.


Diabetische voet

Mensen met diabetes kunnen complicaties hebben aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door mijn specialisatie ‘Diabetische Voet’ kan ik professionele hulp en verzorging geven. In veel gevallen wordt deze behandeling ook door de ziektekostenverzekering gedekt. 


Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het belangrijk om naar een pedicure te gaan die kennis heeft over deze ziekte en de gevolgen. Door mijn specialisatie kan ik zorgen voor drukverlichting bij knobbels en goede adviezen geven over materialen en hulpmiddelen.


Orthesiologie

Doordat ik een specialisatie heb in orthesiologie kan ik diverse drukplekken ontlasten, met name aan en tussen de tenen. Ook kan ik ortheses maken voor het reguleren van de teenstand (bijvoorbeeld bij hamertenen).


Vilttechniek

De vilttechniek wordt gebruikt om direct verlichting te bieden bij hevige drukpijnen aan de tenen of voet.


Nagelbeugeltechniek

Ik ben gespecialiseerd in nagelbeugeltechnieken. Dat betekent dat ik met behulp van metaal of kunststof een op maat gemaakte beugel kan maken die bedoeld is om de nagel naar een juiste vorm te corrigeren.


Codecertificaat

Het codecertificaat geeft aan dat ik als pedicure voldoe aan alle wettelijke- en branche-eisen die worden gesteld aan hygiëne, milieu en arbeidsomstandigheden.


Voet- en onderbeenmassage

Een heerlijke behandeling die ook tot doel heeft om de doorbloeding te verbeteren en om afvalstoffen te verwijderen. Een echte oppepper! De massage kan ook als aparte behandeling gegeven worden.


Persoonlijke voetverzorging

Persoonlijke voetverzorging staat voor het heerlijk laten verwennen van uw voeten. Na een voetenbad en een peeling volgen de pakking en de massage. Dit is een puur verzorgende behandeling van de voeten. Zeer geschikt als cadeau!


Beenharsen

Voor het verwijderen van (overmatige) beharing. Door de goede beheersing van de techniek is de behandeling nauwelijks pijnlijk. Het voordeel van het harsen is dat de haartjes ongeveer 4 – 6 weken weg blijven. Uw voeten, mijn zorg

Like snel de facebook pagina en blijf op de hoogte van leuke acties!

Medisch Pedicure Hetty  

H.M. Enning
Kobelaan 151 te Rotterdam
3067MD - Muiderslotpad 137 3223 DG Hellevoetsluis

T.  06-20115411
E.  h.enning@hotmail.nl

Wij zijn vandaag open van 10:00 tot 21:00 uur.


maandag 10:00 - 21:00    
dinsdag 10:00 - 14:00    
woensdag 10:00 - 21:00    
donderdag 10:00 - 21:00    
vrijdag 10:00 - 14:00    
zaterdag 10:00 - 12:00    
zondag gesloten    Deze site is mogelijk gemaakt door
Pedicure Website